petak, 11. ožujka 2011.

VocaLive, Irig Mic, iPhone urote stvoriti vokalni talent, gdje nitko ne postoji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/11/vocalive-irig-mic-iphone-conspire-to-create-vocal-talent-where/:
Kada razmišljam o tome, iPhone-temeljen platforma omogućuje da bilo tko nosi pristojne vokalne efekte katarka oko u džep zvuči kao recept za katastrofe. Dovoljno je pogledati na koji gospodin u promotivne slike gore, na primjer: za sve znamo, on zvuči kao jedan od tjedan dana jedan američki Idol odbija - ali zahvaljujući čudima moderne tehnologije i oko 80 $ u trošenju novca, on je fantazija sebe sljedeći Clay Aiken. Ah, dobro, ne koristi pokušavaju zaustaviti ovaj vlak. Novi 20 dolara app zvan VocaLive (postoji i besplatna verzija dostupna) iz IK Multimedia uključuje 12 real-time efekata koji se mogu okovan do tri u isto vrijeme, zajedno s snimač koji može pokrenuti do četiri pjesme za nadoplatu. Možete koristiti iPhone je izgrađen-in mikrofon ili handsfree ako vam se sviđa - ali za "najbolji" rezultat, možete unaprijed naručiti tvrtke 59,99 dolara Irig Mic koji je najavio još u siječnju , koji čepovi u telefonu utičnica slušalice i značajke drugi priključak za nadzor u stvarnom vremenu. Bilo kako bilo, svojim prijateljima i obitelji su sigurni da se brzo požaliti.

VocaLive, Irig Mic, iPhone urote stvoriti vokalni talent, gdje nitko ne postoji prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 ožujak 2011 13:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IK Multimedia (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar