petak, 11. ožujka 2011.

Suzuki Burgman gorivih ćelija skuter odobrena za javnu potrošnju u EU

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/suzuki-burgman-fuel-cell-scooter-approved-for-eu-public-consumpt/:
Baterije dobiva puno publiciteta ovih dana, što je s YikeBike i Yogo EVS alata okolo. Međutim, to ne znači da ostale vrste ecofriendly pogona, kao što su gorive ćelije, neće biti dio naše prometno budućnosti. Suzuki, jedan je klađenje na vodik moći - njegovo Burgman Fuel Cell Scooter upravo je postao prvi goriva ćelija vozilo primati Cijela odobravanje tipa vozila (WVTA) iz Velike Britanije je Odjel za promet. Nakon WVTA pečat odobrenja znači da skuter zadovoljava EU standarde izvedbe i može se prodavati u Europi - postavljanje je besplatno za veseliti se ovamo i onaj na kamenim ulicama staroga zemlje. Nema riječi o planovima da ga donijeti u SAD, ali dječak se san, ne može on? PR-a nakon pauze.

Nastaviti čitanje Suzuki Burgman gorivih ćelija skuter odobrena za javnu potrošnju u EU

Suzuki Burgman gorivih ćelija skuter odobren u EU javne potrošnje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 19:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Električni automobili Prijavi | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar