petak, 11. ožujka 2011.

Sony radi na Cyber-shot fotoaparat s 3G ćelijski povezivost?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/sony-working-on-a-cyber-shot-camera-with-3g-cellular-connectivit/:
Ako je toplo, umirujuće valovi od IEEE 802.11 su usmjere prema dolje na svoju lokaciju, tamo su sigurno nekoliko načina za slanje slika izravno s fotoaparata na oblak, ali Sony je navodno prototipova kameru koja neće trebati bar jedan od WiFi kako bi dobili tvoj upload na. Naši prijatelji na gdgt navode anonimni izvori kažu da je Sony je dobio fotoaparat s ugrađenim 3G modem u djelima, a mi ne govorimo o cameraphone. Iako Sony je mobitel CMOS senzora može imati poboljšan , gdgt kaže prototip uređaja vjerojatno će biti posvećena point-and-shoot, iako kaže da objavljivanje njihovih madeža nisu sigurni da zapravo dolaze na tržište. Ako da, ipak, ovdje je u nadi da dolazi s nekim Whispernet tako da ne moramo pješice mjesečno ili (propadne misao) po slici račun!

Sony radi na Cyber-shot fotoaparat s 3G mobilne veze? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 20:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor gdgt | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar