petak, 11. ožujka 2011.

Pitajte Engadget: najbolje home backup rješenje?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/ask-engadget-best-home-backup-solution/:
Znamo da imate pitanja, a ako ste dovoljno hrabri da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan je Engadget Postavite pitanje dolazi nam iz Michel, koji čini se da imaju poteškoća spavanje bez pristojan backup rješenje u svojoj kući. Ako ste u potrazi za poslati upit vlastitog, kap nam liniju na pitati [at] Engadget [dawt] com.
"Prošlo je šest godina od posljednjeg Ask Engadget članak na najbolji backup rješenje doma. Da li postoji dobar update još? To je za PC, i trebam biti u mogućnosti odvojiti hard disk i plug-in, i navigaciju mape kao na moj glavni PC. Hvala! "
Home backup rješenja su došli dug put tijekom godina, ali ima jedan koji je također funtions kao konvencionalni vanjski disk smanjuje vaše mogućnosti nešto. Mi smo guessing to čovjek je u potrazi za nešto više slično Clickfree voziti umjesto 5-zaljev NAS, pa ako imaš bilo kakve preporuke u tom području, vikati 'em out u komentarima ispod.

Pitajte Engadget: najbolje home backup rješenje? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 23:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar