petak, 11. ožujka 2011.

Intel Turbo Boost je MUP na novi 13-inčni MacBook Pro?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/11/intel-turbo-boost-is-mia-on-new-13-inch-macbook-pro/:
Ako ste očekivali svoj ​​novi 13-inčni MacBook Pro's Core i7 CPU- u Turbo Boost svoj ​​put sjeverno od koji zadani radni takt 2.7GHz, molimo Vas da ljubazno prekinuti vaše predviđanje. Dva odvojena recenzije laptop su izvještavanje znatiželjni slučaju njegove Core i7-2620M procesor ne uspijeva automatski overclock sebe onako kako bi trebao. Intelov dvojezgreni čip je sposoban za maksimalnu brzinu od 3.4GHz, ali recenzenti nisu bili u mogućnosti da biste dobili Internet bilo koji viši od svojih zaliha postavke prilikom ispitivanja Appleov najnoviji 13-incher. Visoke temperature su identificirani (sjeverno od 90C / 194F) kao vjerojatno krivac, s Notebook Journal također pronalazi svoj ​​stroj grlo do 798MHz zbog topline pitanja. PC Pro teoretizira da je Apple namjerno onemogućeno Turbo Boost funkcija na ovaj model u MBP kako bi sačuvali svoj krug i svoj ponos od opeklina topljenjem komponente. To bi imalo smisla da nam se, i hej, to je još uvijek brz stroj, samo ne turbo brzo.

[Hvala, Markus]

Update: AnandTech 's nalazima u suprotnosti s gore, s Anand tvrdeći da "postoji apsolutno nema smiješno poslovanje ide ovdje, dual-core 2,7 je dopušteno udariti svoje maksimalne frekvencije." Čini se kao da ćemo morati zadržati kopanje doći do dna ovaj jedan.

Intel Turbo Boost je MUP na novi 13-inčni MacBook Pro? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 ožujak 2011 05:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PC Pro , Notebook Časopis | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar