srijeda, 9. ožujka 2011.

VMware View donosi virtualnih stolnih računala za ipad s touchscreen-friendly kontrola (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/09/vmware-view-brings-virtual-desktops-to-ipad-with-touchscreen-fri/:
Daljinsko upravljanje svoj osobni desktop iz ipad je jedna stvar, ali danas VMware nudi nešto malo težina - moderniji app za spajanje na enterprise-class virtualnih stolnih računala. Kao i Citrix prijemnik, ideja je da ćete dobiti ipad klijenta za besplatno, i nadamo se platiti imati oblak računala služio gore, ali umjesto racionalizacije aplikacija za korištenje tableta, VMware app rukama vam prilagodljiv PC-poput kontrole. Postoji zgodan izgleda virtualni touchpad možete koristiti za fino kontrolu nad pokazivač miša, ako prstima dokazati previše šiljiti, set Windows prečac tipke na vrhu virtualnu tipkovnicu, multi-prst gestama i više - ali zašto ne samo Pogledajte video nakon pauze vidjeti što je u trgovini?

Nastaviti čitanje VMware View donosi virtualnih stolnih računala za ipad s touchscreen-friendly kontrola (video)

VMware View donosi virtualnih stolnih računala za ipad s touchscreen-friendly kontrola (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, ožujak 9, 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar