srijeda, 9. ožujka 2011.

Microsoft Ventura mogao biti glazbeni oblaka / platforma video, imati nešto za napraviti sa Zune

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/microsofts-ventura-could-be-a-cloud-music-video-platform-hav/:
Zune nije stečen mnogo ljubavi od Microsofta kao što je kasno , ali da može promijeniti tijekom vremena - ZDNet Mary Jo Foley primijetio da je tvrtka osoblja za oblak-based multimedijalni projekt (od grupe poznate kao "Ventura Media Services" ) usmjerena na osobna računala, televizore i mobilne uređaje. "Tim je široka skupina glazbe i video ljubitelje koji stvaraju usluge i iskustva okreće oko glazbe / videa otkriće i potrošnju", stoji niz posao postove koje datiraju barem što se tiče srpnja 2010, poziva za softver razvijen u Peking i Redmond koji su upoznati s Microsoft Azure cloud platformi. (Dvije od njih imaju "Zune" u posao naslov.) Iako je teško reći je li ovaj projekt je glavni fokus za Microsoft, bez obzira koliko često posao postavljanje kaže "velikih razmjera" (smo brojati četiri puta), to bi definitivno bilo lijepo imati neke konkurencije za Google i Apple kad počnu crtanja multimedijalni streaming-bitku linije.

[Hvala, zblack]

Microsoft Ventura mogao biti oblak glazba / video platforme, imati nešto za napraviti sa Zune prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. ožujka 2011 19:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZDNet | izvor Microsoft karijere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar