srijeda, 9. ožujka 2011.

Sony dodaje oblak skladištenje za igru sprema na PSN Plus pretplata

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/09/sony-adds-cloud-storage-for-game-saves-to-psn-plus-subscriptions/:
Dobro, to je službeni, Sony's PlayStation Plus pretplata samo postao stvar vrijedi posjedovanje s novim dodatkom online prostora za pohranu igru sprema . Ona dolazi sa v3.60 na PS3 firmware, koji smo obećali primiti sutra, 10. ožujka. Vi ćete biti dozvoljeno da se skriti do 150MB PlayStation 3 igre napredak podataka u Sony make.believe oblak, koji nije baš zapanjujući iznos, ali onda to nije poput onih spremati datoteke koje zauzimaju mnogo prostora. Glavna atrakcija koje vidimo ovdje je bitak u mogućnosti to samo plug pojedinosti svog računa u bilo kojem PS3 širom svijeta i nastaviti traganje u Dragon Age II kao da ste još uvijek kod kuće. Pogledajte Sony press release i upute o tome kako koristiti nove oblak štednje opciju nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sony dodaje oblak skladištenje za igru sprema na PSN Plus pretplata

Sony dodaje oblak skladištenje za igru sprema na PSN Plus pretplata prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. ožujak 2011 00:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar