srijeda, 9. ožujka 2011.

H20 Tuš Powered Radio eksplozijama Biebs putem mikro-turbine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/h20-shower-powered-radio-blasts-the-biebs-by-way-of-micro-turbin/:
Zaboravite tablete, 2011 je godina tuš radio! Prošli tjedan izvijestili smo o Toshiba je bežično povezan vode-dokaz pjesma kutija i, baš kao i naše živce započinje naseljavanje od uzbuđenja, netko došao uzduž i pao je ovaj eko-friendly, tuš-ready dragulj na nas. Ne samo da je H20 Tuš Powered Radio vodootporan, ali zapravo koristi vodu iz svog tuš ispumpati džemova. Stvar povezuje direktno na tuš crijeva, a koristi protok vode za postavljanje mikro-turbina vrti, dakle punjenje baterija sastavni i eliminira potrebu za potrošnog materijala. Kao što je video u nastavku ističe, radio "ne nude samo 80 klasika - to je cijeli spektar FM", a njegovi tvorci kažu da je kompatibilan s 99 posto tuševa, ali ono što mi stvarno želimo znati jest: koliko dobro to ručica Ke $ ha? Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje H20 Tuš Powered Radio eksplozijama Biebs putem mikro-turbine

H20 Tuš Powered Radio eksplozijama Biebs putem mikro-turbina prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 ožujak 2011 18:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tech Digest | izvor Tang Grupe | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar