srijeda, 9. ožujka 2011.

CloudSight Traži daje instant, jedinstven pristup e-pošti i socijalne umrežavanje arhiva

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/09/cloudsight-search-gives-you-instant-unified-access-to-email-and/:
Sjeti se one tisuće ljudi koji vas iznenada izgubio kontakt s prošli tjedan? Nažalost, za njih, oni još uvijek u potrazi za godine Gmail zapisa , ali ako su dovoljno proaktivno inicijalizirati Backupify račun, oni bi se cijeli svoj inbox (kao i njihov izlazni spremnik mapi, i sve ostalo) samo vratiti-klik daleko. Backupify je besplatan backup usluge su radili i ovdje na Engadget HQ, pruža razinu uvjerenja da naše e-mailove, tweets, fotografije i Facebook statusi ne ide nigdje - čak i ako korisnički račun je sjeckan. Sada, tvrtka je uzimanje sljedeći logičan korak uvođenjem CloudSight pretraživanja. To je hvaljen kao prvi pretraživati arhivu rješenje za društvenim medijima i Google Apps, a to omogućuje vam upišite se u jednom pojam za pretraživanje ili izraz kako bi se prosijati kroz svoju e-mail račune i socijalne umrežavanje ručke za sve komunikacije vezane uz spomenute upita. Jedan pretraživanje, raznovrsnim komunikacijskim poslovnice. Naravno, to je samo sifts kroz ono što je arhiviran, ali s obzirom koliko često uslugu leđa stvari, to je prilično darn zatvoriti do dobavljanje u realnom vremenu. Jedini downside? Nema Mobile App, tako da izgleda kao da ćete morati konzultirati legitimno preglednik da biste dobili vaše pretraživanje. Oni zainteresirani za potpisati gore za privatni beta lansiranje može učiniti u izvor link, ili ako radije naučiti više putem video, gumb za reprodukciju je samo ispod break.

Nastaviti čitanje CloudSight Traži Vam daje instant, jedinstven pristup e-pošti i socijalne umrežavanje arhiva

CloudSight Traži daje instant, jedinstven pristup e-pošti i socijalne umrežavanje arhiva prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. ožujak 2011 02:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Backupify | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar