srijeda, 9. ožujka 2011.

Simon robot uči djelovati kao čovjek, mogu reći kada ne obraća pažnju (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/09/simon-the-robot-learns-to-act-like-a-human-can-tell-when-youre/:
Robot obavlja zadatak teži biti nešto pažnje hvatač, ali treba ga zanemariti činjenicu da se 'bot će vas ignorirati obično previše, bezumno nastavlja raditi svoj posao. Ako se taj posao je izgradnja auto onda se ignorira se ništa brinuti, ali ako se da je zadatak nastave ljudska nepažnja onda je očito nešto od problema. Istraživači na School of Interactive računarstva na Georgia Tech uspjeli naučiti Simon, koji smo vidjeli prije učenja da razumijem tvoj glas i lice , da djeluje više čovjeka kao što je u pokušaju da hvatanje ste pozornost. Ako to ne uspije, on može koristiti za otkrivanje kamere nepažnje, sa 80 posto točnosti u uočavanju dan-sanjari. Nismo sigurni što on radi ako nepažnje je otkrivena, ali nadamo se on ne ide sve ED-209 na bilo kojem siromašnim studentima.

Nastaviti čitanje Simon robot uči djelovati kao čovjek, mogu reći kada ne obraća pažnju (video)

Simon robot uči djelovati kao čovjek, mogu reći kada ne obraća pažnju (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, ožujak 9, 2011 16:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Georgia Tech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar