srijeda, 9. ožujka 2011.

Intel vPro donosi za Sandy Bridge CPU, čini izgubiti svoj posao laptop nešto manje bolan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/intel-brings-vpro-to-sandy-bridge-cpus-makes-losing-your-work-l/:
Zamislite, ako će, poslovnim putnicima gallivanting diljem svijeta s nary skrbi u svijetu - siguran u činjenicu da bi oni gube svoj laptop kuka ili lopov, oni mogu isključiti s jednostavnim SMS poruke. Pa, san je sada stvarnost kao Intel je stavio svoj treći-gen vPro tehnologije u Sandy Bridge Core i5 i i7 poslovne čips, dajući korisnicima mogućnost zaključavanje dolje i ponovno aktiviranje računala na daljinu putem SMS-a. Nije baš svježe ideje , ali lijepo za vidjeti i proslijedio ga više moderan chipseta. Kako bi se dodatno pojednostaviti život IT stručnjaka, nova verzija vPro također ima šifriranje prijavu zahtjev na buđenje iz stanja mirovanja, 1920 x 1200 rezolucija daljinsko upravljanje, i host-based konfiguracija kako bi se omogućilo postavljanje bezbroj računala odjednom. Naravno, to pretpostavlja svog poslodavca spremni da poni gore za Chipzilla novi uređaj - gospodarskog usporavanja u gotovo više, zar ne?

Intel vPro donosi za Sandy Bridge CPU, čini izgubiti svoj posao laptop malo manje bolno prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. ožujak 2011 20:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink InformationWeek | izvor Intel | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar