srijeda, 9. ožujka 2011.

Instaprint usluga je Polaroid od Instagram generacije, ne trese potreban (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/instaprint-service-is-the-polaroid-of-the-instagram-generation/:
Naravno Polaroid je donio njegov naslov proizvod u 2011 by teaming up s Lady Gaga , ali većina od nas su samo u redu s pomoću naše telefone za brzo hvatanje nezaboravne trenutke. Pa, Instaprint cilj stvoriti sliku poludjeti od prošle godine tako da je vezanje na Instagram - mahnito popularan (i trenutno IOS-only) app koji vam omogućuje da primijeniti različite filtre za svoje fotografije za brzo dijeljenje među prijateljima. Instaprinter (naš termin, a ne tvrtke) bitno je izmijenjena Zink foto pisač sa internet vezom i kravata-ins Instagram API, koji se automatski ispisuje stavke označene sa bilo hashtag ste izabrali. Kao i sada, tvrtka planira u najam Instaprint kutije i demo usluga na SXSWi, to ciljanje kao novi način za snimanje svih kutova bilo događaja možda hosting - što nam se čini kao zabavna ideja. To jest, sve dok netko počne zloupotrebljavaju sustav i oznake fotografija svojih derriere s # GrandmasBirthday. Možete ga isprobati sada je obilježavanje svoje snimke sa # Instaprint, i vidjeti ga uživo u tiskanom stream ugrađen nakon pauze.

Nastaviti čitanje Instaprint usluga je Polaroid od Instagram generacije, ne trese potreban (video)

Instaprint usluga je Polaroid od Instagram generacije, ne trese potreban (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. ožujak 2011 18:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instaprint | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar