srijeda, 9. ožujka 2011.

TetherGPS donosi GPS navigaciju u gluho boja, na način govorenja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/tethergps-brings-gps-navigation-to-nook-color-in-a-manner-of-sp/:
TetherGPS donosi GPS navigaciju gluho Boja bez Bluetooth
Pametni ljudi više na ComptonSoft tražite pružiti GPS prijamnik na vaš mobilni uređaj u prilično nekonvencionalan način. TetherGPS linkove svoj android telefon je GPS u gluho Boja putem WiFi - bilo na istoj mreži ili putem WiFi spona - jer gluho Boja nedostaje u standardnom koristiti Bluetooth odjel. Nakon spajanja dva uređaja, što čini drugi link za trčanje TGPS server na telefon i TGPS klijenta na gluho. Dva uređaja onda su isprepleteni u blažen, sve-te-može-GPS buffet putova i cesta. Za veći dio, gluho lokaciju-svjestan Android aplikacije, kao što su Google Maps, će se izvući iz ove veze za podatke o lokaciji i koristiti ga kao da nije bilo GPS-prijamnik na brodu. TetherGPS je gore za iznenadan zahvat za 2,99 dolara na Android Market, a tu je i besplatno "Lite" verzija za one koji tek trebaju GPS za pet minuta u vremenu - mi ćemo pretpostavljati da znate tko ste.

[Hvala, Crveni]

TetherGPS donosi GPS navigaciju u gluho boja, na način govorenja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. ožujka 2011 20:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ReviewHorizon | izvor Android tržište | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar