četvrtak, 30. prosinca 2010.

Creative Zen Touch 2 prolazi FCC, dodaje još jedan novi gumb aranžmana za Android svijetu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/creative-zen-touch-2-passes-fcc-adds-yet-another-new-button-arr/:
Oh Android, postoji li neki uređaj nećete milosti za jeftini uzbuđenje dodao da svoju vojsku sljedbenika? Creative je Zen Touch 2 služio se većina njegovih naočale par mjeseci nazad, uključujući i buntovna touchscreen i korištenje Android 2.1 kao OS, ali danas je formalizirana US namjere s malo FCC certifikaciju djelovanja. 3,2-inčni PMP-a 802.11b/g/n WiFi i Bluetooth 2.1 bežičnu primopredajnici sve odjavljen u redu, iako iscrpan teardown je također otkrila "vibrator" modula i baterije 1150mAh sadržane unutar svojih zidina plasticky. Još jedna napomena uvoza bila je da dvije varijante, jedna opremljena sa GPS-a i jedan bez su ponuđene FCC, u skladu s tvrtkom segmentiranje Zen Touch 2 u "standard" i "poboljšana" izdanja. Ako ste u Velikoj Britaniji, možete imati jedan od tih glazbenih playera isporučen do vas sutra, ali online trgovine SAD-u samo ga liste po imenu i još uvijek ne imati punu stranicu za to. Ne treba dugo sada.

Nastaviti čitanje Creative Zen Touch 2 prolazi FCC, dodaje još jedan novi gumb aranžmana za Android svijetu

Creative Zen Touch 2 prolazi FCC, dodaje još jedan novi gumb aranžmana za Android svijetu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 03:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar