četvrtak, 30. prosinca 2010.

Velike Britanije i Francuske prijevoznici koji rade na stanični pokrivenost za Channel Tunnel, cilj završiti do 2012 Olimpijada

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/uk-and-french-carriers-working-on-cellular-coverage-for-channel/:
Ako živite u gradu poput technophile Taipei, morat ćete se uživajući podzemne 4G za dugo vremena sada, ali u Londonu je pravilo da morate ponudu zbogom na svoj mobilni povezivanja prilikom ronjenja u tunel. Grada gradonačelnik je bio aktivan u poticanju (prisiljavajući?) glavni britanski nositelji instalirati potrebnu opremu za pružanje pokrivenost na Tube, a sada smo čuli da ima ambiciju rastegnut izvan nacionalne granice, kao dobro. Daily Telegraph navodi da, O2, Sve Svugdje, i tri iz Velike Britanije, zajedno sa Orange, SFR i Bouygues iz Francuske su Vodafone dogovorili da će podijeliti troškove stavljajući zajedno 20.000.000 £ ($ 30.8m) za izradu projekta stanični pokrivenost moguće, a putuju kroz 31,4 milja kanala tunel između dviju zemalja. Cilj je da se stvari gore i trčanje po Olimpijskim igrama u 2012, iako smo bez naznake o tome što su bežični prijenos podataka brzinama transfera će doći. Ipak, ima neke trake je bolje nego ništa, zar ne?

Velike Britanije i Francuske prijevoznici koji rade na stanični pokrivenost za Channel Tunnel, cilj završiti do 2012 Olimpijada prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 06:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink T3 | izvor Daily Telegraph | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar