četvrtak, 30. prosinca 2010.

Kutak sastav prodaje milijune, Barnes & Noble najbolje prodaje proizvod svih vremena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/nook-lineup-sells-millions-barnes-and-nobles-best-selling-produc/:
Vi ne mislite da Barnes & Noble bio pravedan idući u pustiti Amazon odmor na svoje " nejasnim prodaje događaje "lovorike, zar ne? Veteran knjižar samo je najavio da gluho lineup - 3G, WiFi, a novi gluho boja u kombinaciji - postala "tvrtke najveći bestseler ikada u svojoj gotovo 40-godišnjoj povijesti." To je veći od Barnes & Noble prodaje (napomena: ne globalne prodaje) DaVinci Code, ili bilo koji od Harryja Pottera romane. Nažalost, ne možemo točno reći koliko je to, kao press release najavljuje tek "milijune" se prodaje. B & N rep razgovarali smo s nam je rekao da vjerojatno neće odrediti bilo kakve daljnje, niti će tamo vjerojatno biti kvar prodaje pojedinih modela.

Ostale značajne factoids uključuju gluho Boja vladavine kao tvrtka je "broj jedan prodaje dar blagdana", te gotovo milijun "gluho knjige" skinuti na Božić. U stvari, tvrtka sada prodaje više digitalnih knjiga nego što se fizička knjiga preko BN.com (npr. ne uključujući knjige prodane u cigle i malter trgovinama). Želja mi je neki hard brojke, ali hej, ako se bilo koja tvrtka će se prenemagati riječi u prodaji najava, to bi moglo biti i kao knjiga tvrtka, zar ne? Priopćenje nakon pauze.

Nastaviti čitanje gluho lineup prodaje milijune, Barnes & Noble najbolje prodaje proizvod svih vremena

Kutak sastav prodaje milijune, Barnes & Noble najbolje prodaje proizvod svih vremena prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar