četvrtak, 30. prosinca 2010.

LucidLogix virtualizacijske tehnologije omogućuje AMD i Nvidia GPU-ovima igrati zajedno sa Sandy Bridge

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/lucidlogix-virtualization-tech-enables-amd-and-nvidia-gpus-to-pl/:
To je baaack. Mi smo otišli i više od pola godine, bez sluha izviruju iz crne magije odluka LucidLogix , ali ovdje na pragu HZZ 2011, tvrtka je ponavlja upravo u vrijeme da se vozimo na coattails Intel predstojeće Sandy Bridge platformi. Sandy se očekuje da će preuzeti HZZ-a kada su poduzeća počinju uvoditi nove računala u samo nekoliko dana, a zahvaljujući Lucid's virtualization softver, ne bi me iznenadilo da se poslužuju s nekoliko NVIDIA GPU i AMD. Ova tehnologija omogućuje ovdje dvije igrati lijepo, što je neobičan fantazija korištenja multi-GPU, multi-dobavljač postava stvarnost. DirectX 11 također je podržan, a jedini pravi uvjet da "spojiti zaslona izravno na matičnu ploču je Sandy Bridge prikaz slike." Mi ćemo biti uzimanje bliži pogled na mirotvorac nakon što smo zemljište u Vegasu, ali za sada, ići naprijed i pripremiti se za beta verziju 'Virtu' - ona će udariti u nekom trenutku sljedećeg mjeseca.

Nastaviti čitanje LucidLogix virtualizacije tehnologije omogućuje AMD i Nvidia GPU-ovima igrati zajedno sa Sandy Bridge

LucidLogix virtualizacijske tehnologije omogućuje AMD i Nvidia GPU-ovima igrati zajedno sa Sandy Bridge prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 08:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar