četvrtak, 30. prosinca 2010.

RIM: BlackBerry playbook baterija život još uvijek optimiziran, neće uzrokovati kašnjenja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/rim-blackberry-playbook-battery-life-is-still-being-optimized/:
Ako ste bili čuvanje uha do techie zemlju, vjerojatno ćete imati čuo neke analitičar brbljanje sugerirajući RIM's BlackBerry playbook može biti odgođeno zbog pitanja koja se odnose na njegovo navodno slabe baterije. Ta naklapanja sada ispostavilo se uglavnom neutemeljene, s RIM pojašnjavajući situaciju kroz priopćenje poslao Erictric:
"Bilo ispitivanja ili opažanja baterije do danas nitko izvan RIM bi bila provedena koristeći pre-beta jedinica koje su izgrađene bez snage za upravljanje provodi. RIM je na putu sa svojim raspored kako bi optimizirali BlackBerry playbook je životni vijek baterije i raduje pružajući klijentima s profesionalnim razreda tableta koja nudi vrhunske performanse usporedive trajanja baterije. "
Da biste bili sigurni, to nije izravnu poricanje da postoji svibanj biti PlayBooks plutajući o razočaravajućim s baterijom performanse, ali nezrelosti softvera na njima je jasno, kao što se izgubiti i zaključke. Možda važnije od nepreciznih raspravu o dugovječnosti baterije (što znači "usporediti", čak i znači u ovom kontekstu?) Je napomenuti da tvrtka još uvijek na putu da završi svoje softvera optimizacije i dostaviti svoj prvi tableta na rasporedu . Valjda svi možemo prestati ne brinući se sada.

RIM: BlackBerry playbook baterija život još uvijek optimiziran, neće uzrokovati kašnjenja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 04:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Erictric | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar