četvrtak, 30. prosinca 2010.

Sony datoteka ITC prigovor o LG, dodaje još jednu tužbu povrede patenta na stog

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/sony-files-itc-complaint-about-lg-adds-another-patent-infringem/:
Jeste svijetu tech divovi samo otkriti da su odvjetnici na pratilac? To je sigurno kako se čini, kao što je tvrtka nakon tvrtka je odlučila 'TIS sezone cilj natjecanje s povrede patenta optužbe. Sony, najnoviji, ima za cilj squarely na LG, tvrdeći da korejskog proizvođača krše osam patenata sa svojim mobilnim uređajima - uključujući LG hvat , Xenon , Neon , Remarq , Govorkanje 2 , Lotus Elite i VL600 LTE modem - tvrdeći da se ti Uređaji za prijenos promjenjive propusnosti audio stream, live-kamera pregled snimke, uručiti mobilne pozive i više na način koji krši Sony intelektualnog vlasništva. Sony je sada podnijela i tužbu ITC u pokušaju da se zabrani novi proizvod pošiljke iz SAD-a, a tužba u saveznom sudu koji će bez sumnje tražiti novčane odštete. Sada, ako novijoj povijesti je bilo koji pokazatelj, LG će se okrenuti oko sebe i cmok Sony s patent stog svoje, i svi ćemo se vratiti na sanjao o LG uređajima koje bih zapravo briga za kupnju .

Sony datoteka ITC prigovor o LG, dodaje još jednu kršenju tužbu patenta stog prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 22:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg , AP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar