četvrtak, 30. prosinca 2010.

Pileći-based kamera stabilizacije učinkovitiji od ljudske glave gori (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Kao što ste bez sumnje dobro poznato, kokoši vestibulo-očne refleks i pogled stabiliziranje funkcija (Google to!) Vrlo je evoluirao, što je samo stvar za steadying svoj fotoaparat. Naravno, trebate pristup do žive peradi, malen kamera, neka vrsta gumenom trakom, i strpljenja i vještine kako bi se sprijatelji pijetao i dovesti ga u svoj film izbojci. Već ste vidjeli jedan vjerni čitatelj Engadget's žutokljunac pokušaja Pileći Powered Steadicam [TM], ali možete budite uvjereni da je ovo ptica gadget (uzdiše) je konstantno u razvoju. Provjerite naš prijatelj Jeremija video nakon pauze vidjeti usporedbu snimaka između pijetla cam, ručni kamera, a samo jedan vrsta strapped Jeremiji glavu.

Nastaviti čitanje Pileći-based kamera stabilizacije učinkovitiji od ljudske glave gori (video)

Pileći-based kamera stabilizacije učinkovitiji od ljudske glave gori (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 14:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar