četvrtak, 30. prosinca 2010.

HTC HD2 dobiva stabilnu dioničko Android graditi za internu pohranu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Trčanje Android na HTC-a časni HD2 je stari šešir - ali povijesno gledano, vi ste imali to otrčati za microSD za pohranu, što nije optimalno stanje za operativni sustav možda se nadam da koristite kao vaš primarni. Sada smo napokon je dobio ono što se čini prvo rješenje omogućava Vam da ispadne gotovo dioničko graditi od android na HD2 interne memorije NAND, čime se oslobađa vanjska memorija za Vaš uobičajeni zbirku obiteljskih fotografija, showtunes i PowerPoint prezentacija je preostalo od Vaše WinMo 6,5 dana. Smo bez sumnje da je ovaj hack je malo kockast - posebno s obzirom na vrlo snažan na razini od hacker napora koji je otišao u čineći ga dogoditi - ali ako youve 'je dobio HD2 ležanje okolo da treba novi najam na životu, to bi moglo biti vrijedan metak.

[Hvala svima koji su poslali to u]

HTC HD2 dobiva stabilnu dioničko Android graditi za interne pohrane prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 14:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar