četvrtak, 30. prosinca 2010.

Sharp Galapagos mediji tablete će donijeti 3G i ePub sadržaj na US e-čitač tržištu u 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/sharp-galapagos-media-tablets-will-bring-3g-and-epub-content-to/:
Mi smo kao malo ambicija oko tih dijelova i Sharp planove za ulazak na bojište Američki e-čitač smrditi od stvari. Galapagos tablete koje su se nedavno uživali u njihovim Japanski debi će se retooled, prema Mainichi Daily News, uključiti nove 3G radio za internet-ovisnik SAD potrošača, dok je primarni sadržaj formatu također će se prebacili iz vlasničke XMDF u Japanu za gotovo univerzalno kompatibilne ePub. Sadržaj partnerstva, rekao je da se piva kao i mi tip, jer je, sasvim prirodno, Sharp namjerava imati vlastitu e-knjižari za Amerikance kao dobro. Nakon Yanks, tvrtka je rekao da se gleda u čime je 5,5-inčni i 10,8-tablete do Kine, Indije i Brazila. Vrlo ambiciozan dapače.

Sharp Galapagos mediji tablete će donijeti 3G i ePub sadržaj na US tržištu e-čitača u 2011 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 05:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Netbook Vijesti | izvor Mainichi Daily News | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar