četvrtak, 30. prosinca 2010.

Ford MyKey dodaje radio cenzure na daljnje kontrole teen vozačke navike

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/ford-mykey-adds-radio-censorship-to-further-control-teen-driving/:

Tata ne mora uzeti T-Bird daleko, on samo može poduzeti sve zabavno iz nje vožnje. To jest, ako je T-Bird je zapravo Bika. Fordov MyKey sustav je engendering teen ljutnja od objavljivanja 2010 Focus, omogućiti roditeljima da ograničenje max brzine i kapu radio volumena, ali roditeljske kontrole se tu ne zaustavlja - 2011 MyKey selektivno mogu blokirati radio stanice. Početna iduće godine, roditelji će imati mogućnost da blokiraju 16 Sirius radio kanala iz automobila biranje, među njima i Howard Stern, Playboy, a Hip-Hop Nation. Izborni radio cenzura ne samo nove značajke za MyKey, što omogućuje vlasnicima da program ključni kako bi odgovarao njihovim specifičnim razini paranoje - nova verzija omogućuje roditeljima da set top brzinama između 65 i 80mph, umjesto dosadašnjih fiksnih kapicu 80mph. Ostali kontrola kojima se nalazilo više od originalnog sustava uključuju zvoniti da zvuči na 10mph intervalima, s početkom u 45mph, te napredne obavijest kada su niske razine goriva. Novih značajki će doći standardna pitanja na 2011 Ford Taurus i Ford Explorer, i da će konačno doći preko oba Ford i marke Lincoln.

Nastaviti čitanje Ford MyKey dodaje radio cenzure na daljnje kontrole teen vozačke navike

Ford MyKey dodaje radio cenzure na daljnje kontrole teen vozačke navike prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 07:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink USA Today , Autoblog | izvor Plićak | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar