ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Viacom kapi zabranu čekić na Google TV uređajima, blokovi streaming epizoda

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/viacom-drops-the-ban-hammer-on-google-tv-devices-blocks-streami/:
Viacom kapi zabranu čekić na Google TV, platforma dobiva malo manje atraktivnom
Imamo velike nade da Google TV će se razviti u nešto čarobno i čudesno tijekom sljedeće godine ili tako kao njegov prezimenjak dodaje aplikacije i značajke za meso iz platforme nešto je underwhelming trenutno stanje. Danas, ipak, samo je dobio malo manje atraktivan zahvaljujući potez Viacoma da blok puni epizode iz streaminga na Logitech revije i Sony Internet televizora i slično. Mi smo potvrdili s vlastitim Revue koji pokušava stream epizode iz mreže kao što su MTV, Nickelodeon i Comedy Central prikazati poruke poput "ovo je sadržaj nije dostupna za vaš uređaj", koji je jadan i frustrirajuće promijeniti. Da, agent štipanje korisnik još uvijek radi, ali ne bi to bilo lijepo kad bismo svi mogli samo dobiti zajedno? Sigurno Google i dalje radi na njegov sadržaj ugovore o partnerstvu i nadamo se da će se stvari poboljšati u budućnosti, ali s obzirom kako prijateljski tvrtke prošlosti poslovanju s Viacom je nismo optimisti o ovom ispred.

Viacom kapi zabranu čekić na Google TV uređajima, blokovi streaming epizoda prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22. studeni 2010 06:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GTVHub.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar