ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Dell Inspiron Duo i zvučnik pristanište za preorder na Microsoft Store sada, nema pojma kada će brod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/dell-inspiron-duo-and-speaker-dock-up-for-preorder-at-microsoft/:
Dell-Microsoft simbiozna odnos nastavlja gdje je stala uz Mjesto Pro , kao i drugi visoko poželjan komad hardvera je dostupan na Microsoft Store ispred Dell: pretvarajući Inspiron Duo i JBL-zvučnike pristati . To je zapravo u prilog ovom trenutku, međutim, kao što neće morati putovati preko sela jedan od Microsoft sedam cigle i malter trgovinama, nego iskoristite $ 549 kabriolet na Microsoft's website, i čak možete dobiti $ 50 off audio postaje tipično 99 dolara cijena. To je rekao, to su svakako pre-naloga imamo posla s tu i tamo nema očekivani datum dostave na mjestu, tako da je teško reći, ako ste zaista osigurati sebi prvo mjesto u tom " prvom tjednu prosinca "linije . Oni vam neće naplatiti sve dok ga brodove, ipak, pa ako niste spremni čekati našu punu pregled da vidi da li da se vrti gladak zaslon je do burmut, sad je vjerojatno vrijeme.

[Hvala, Joe]

Dell Inspiron Duo i zvučnik pristanište za preorder na Microsoft Store sada, nema pojma kada će brod prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21. studeni 2010 21:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft Store (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar