ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Houston će biti dom za najveći američki automobil punjenje mreže, kriza identiteta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/houston-will-be-home-to-americas-largest-car-charging-network/:
Sve je više divovskih nešto u Teksasu, tako da je njegova samo prirodno da Houston ima na oku ima najveću mrežu električnih vozila punjača u zemlji. Plan je privatno financira mozak-dijete elektrane operatora NRG Energy, koja se nada da instalirate 150 punjenja stanice u 25 milja od downtown Houston blizini početkom u veljači. Punjači će biti postavljeni na uobičajenim prodajnim mjestima, kao što su Walgreens i Best Buy, ali s obzirom da 80 do 90 posto za punjenje će se pojaviti u domovima, 89 $ sve-te-može-sok mjesečni plan će također uključivati instalaciju od 240 V za punjenje sustava u zgradama. NRG ne očekuje da se dobit na 10 milijuna dolara investicija za nekoliko godina, ali se nada da uzimanje proaktivni korak će napraviti unosan posao u budućnosti kao i električno vozilo cijene (nadamo se) hit potpornja. Tvrtka također želi izgraditi slične mreže u Dallas u početkom 2011, a možda i San Antonio i Austin u budućnosti, kao dobro. Ipak, dok su planovi divljenja za dom velikih ulja, u odnosu na London vlada-podlogom 1.300 stanica plan , NRG-a Houston težnje još uvijek čini pozitivno Rhode Island veličine.

Houston će biti dom za najveći američki automobil punjenje mreže, krize identiteta prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 10:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gorivo Fix | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar