ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

FAA daje SpaceX prvi komercijalne licence za letjelice reentry

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/faa-gives-spacex-the-first-ever-commercial-license-for-spacecraf/:
Pa, SpaceX samo zabio veliku prekretnicu u svemirska putovanja za proletarijat: mi se vratiti sada. FAA samo dao SpaceX's Dragon kapsula reentry licencu, utirući put za to da bi kružna putovanja do Međunarodne svemirske stanice i na kraju čak i uzeti ljudi tamo gore. NASA, koji već ima neke skupe ugovore s SpaceX za lansiranja, je čestitao SpaceX preko Twitter na dobre vijesti, iako smo sigurni da nekoliko milijardi dolara u budućim poslovnim govori svezaka već. Engadget vlastite Čad Mumm, rezident Space Destiny manijak, ovaj je imao za reći o važnih prigoda:
"Mi smo stojeći na ramenima naših predaka, dopire malo, dijete, poput ruku na zvijezde. A onda se vraćaju na zemlju sigurno zahvaljujući FAA certifikat. Mi smo na rubu nemoguće."
Nažalost, postoji nešto u našem oku ...

Nastaviti čitanje FAA daje SpaceX prvi komercijalne licence za letjelice reentry

FAA daje SpaceX prvi komercijalni dozvola za letjelice reentry prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 17:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ NASA (cvrkut) | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar