ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Nexus S još curi na javnim photostreams, prikazuje uzbudljive nove kutove

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/nexus-s-still-leaking-on-public-photostreams-showing-exciting-n/:
Znamo da je Samsung's upcoming Gingerbread -powered Nexus S je zakrivljen u prilično neobičan način , i nove fotografije na Picasu - na jednom od istog photostreams gdje smo vidjeli "Nexus S" i "GT-i9020" u EXIF podataka prije - daje nam novi pogled telefon na tri četvrtine prikaz u kojem se stvarno može vidjeti samo koliko je zakrivljena. To je još uvijek nejasno da li nam je zaslon uključen u vijugavog ili ako je ograničena na okvir iznad i ispod stvarni ekran, ali bilo kako bilo, to je prepoznatljiv element dizajna koji je sigurno privući mnogo pozornosti. Zanimljivo, slika je snimljena na Google zaposlenika potok samo ovog vikenda, sugerirajući uređaji su definitivno još uvijek na terenu - tako nadamo se da lansira desno uz Android 2,3 u sljedećih nekoliko tjedana.

[Hvala, Ivan]

Nexus S još curi na javnim photostreams, prikazuje uzbudljive nove kutove prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 11:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Picasa | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar