ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Inhabitat tjedan u Green: slim nebodera, električna vozila i stroj koji postavlja opeke cestama

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/inhabitats-week-in-green-slim-skyscrapers-electric-vehicles-a/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

To je bio monumentalan tjedan za zelene prijevoz kao momčad Inhabitat pogodio Los Angeles Auto Show na opseg od najtoplijeg up-and-coming eko vozila - uključujući i pobjednika 2011 Green Car of the Year nagradu, Chevy Volt ! Također smo bili otpuhan Velikoj Britaniji prvi sve-električni supercar a Honda je najavio da planira proizvesti sve-električni verziju svog grada-friendly Fit . Naravno, čisto zelena vozila zahtijevaju neprekidan izvor obnovljivih goriva - što je, gdje smo bili uzbuđeni da vidite Washington DC instalirati svoj prvi javni EV punjač dok je u Londonu najavio da planira uvesti 1.300 punjenje postaja i Singapur zapalila najveći svjetski biodizela biljka .

Ovaj tjedan smo također gledali u nekoliko iznenađujuće nadogradnje na naš izgrađeni okoliš, počevši s Tiger-Stone - automatska opeke kojom stroj koji role cestama poput tepiha . U međuvremenu istraživači su otkrili novi način za popravak betona pucaju naše infrastrukture pomoću genetski modificiranih bakterija , a Tajvan je predstavio planove za nekoliko futurističkog nebodera koje su uklopljene u zelenilo i powered by sunce .

Konačno, ovaj tjedan mi je također donio vam pokrivenost najnovije i najveće zelene tehnologije gradnje jednog od najvećih godine zeleni dizajn pokazuje - Greenbuild 2010. Govoreći o high-tech zeleni dizajn, provjerite ovaj zgodan solarni punjač u obliku buba i ne propustite priliku osvojiti novi Windows 7 Telefon !

Inhabitat tjedan u Green: slim nebodera, električna vozila i stroj koji postavlja opeke cesta prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21 studeni 2010 20:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar