ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Dnevno: Murdocha tableta samo novine kao što je 'The New York Post ide na fakultet'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/the-daily-murdochs-tablet-only-newspaper-is-like-the-new-york/:
Mi ne obično naći naše najnovije tech novosti u Women's Wear Daily još publikaciju čini se da je prikupila Ruperta Murdocha, planira za tableta samo novine pod nazivom Daily - vijest sada naizgled potvrđuje New York Times. Planirano za puštanje početkom iduće godine, Daily Očekuje se da će koštati 99 centi tjedno (oko 4,25 $ po mjesecu) za elektronski papir objavio sedam dana tjedno po 100-član jake redakciju osoblje s "twentysomething" talent na čelu s bivšim upravljanje urednik iz New York Post. Prema izvorima WWD-a govori, to će biti napisan s "senzibilitetu" od tabloida i inteligencija broadsheet fokusirajući se na nacionalne vijesti. Drugim riječima, to je rekao da se kao "The New York Post ide na fakultet." Beta se očekuje do Božića prije nego udaranje ipad "i drugih tableta uređaji" negdje početkom 2011.

Dnevno: Murdocha tableta samo novine kao što je 'The New York Post ide na fakultet' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22. studeni 2010 04:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New York Times | izvor Women's Wear Daily | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar