ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Pojam Ink Adam dobitke jeftin web stranice, dodaje touchpad svojim stražnjicu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/notion-ink-adam-gains-a-flashy-website-adds-a-touchpad-to-its-b/:
Rohan Shravan je pojam Ink Adam može imati načina da ide , ali je njegova tvrtka sigurno je dobio prekrasan nove web stranice, prikazuje off legendarnog Tegra 2 tablete sa Qi zaslon Pixel i nevjerojatan baterije u svim svojim konceptualnim slavu. Mi ćemo biti darned ako ne imati novu značajku, također, u obliku trackpad na jedinicu leđima, opisuje kao pružaju "sve funkcionalnosti i slobodu glavna dodir površinu", kada si drži uređaj s jednom rukom. Mi bi koriti Rohan za trajnu značajku puzanja, ali kao čeznuti kao on ne ulaze u Duke Nukem Forever vaporware teritorij u njegovoj potrazi za savršenstvom, mi smo iskreno sretni da čekati. To nije kao da smo ponestaje polupečen tablete isprobati ovih dana. Nabavite zaviriti u promo web stranice na naš izvor link ispod.

[Hvala, Anonimni]

Pojam Ink Adam dobitke jeftin web stranice, dodaje touchpad svojim stražnjicu prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21. studeni 2010 22:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pojam tinta | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar