ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Pandigital je 9-inčni roman sada na prodaju ... kao ekskluzivni QVC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/pandigitals-9-inch-novel-now-on-sale-as-a-qvc-exclusive/:
Oni lukav kupci na QVC su tukli svijet jednom opet u osiguranju ekskluzivni na Pandigital je 9-inčni roman tableta . Vi ćete se prisjetiti i da nismo bili baš osvaja s radošću nakon rukovanja 7-inčni roman , i nažalost ovaj novi škriljevca izgleda kao ništa više od rasta špricati, donoseći kao što to radi isto otporne touchscreen, B & N knjiga pohraniti pristup, 2GB za integraciju, pohranjivanje, i 802.11b / g WiFi naglašava. Doduše, QVC baca u 4GB microSD karticu i cijene na 214 dolara pristupačne, ali uvijek smo oprezni Android uređaja koji zanemariti da država koja je verzija OS oni trčanje. Hit do izvora link ako ste hrabriji, - ili ako samo želite gledati najduži duže svog života.

Pandigital je 9-inčni roman sada na prodaju ... kao QVC ekskluzivni prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 03:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Digitalni Reader , SlateDroid | izvor QVC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar