ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Apple navodno napušta trebala gurati za integrirano Sims u teorijskom europskim iPhone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/apple-reportedly-abandons-supposed-push-for-integrated-sims-in-t/:
Ovaj jedan je sve, a rumory za početak, ali igraju zajedno, ako vam ne smeta hrpa nepotvrđeni izvještaji za početak dana. Nekoliko tjedana nazad je rekao da je Apple bio rad s Gemalto za stvaranje ne-izmjenjivi, softver Rekonfigurabilni SIM da bi se sagradio pravo na europske iPhonea, spremanje broj glavobolje za korisnike i, još važnije, za Apple. Ovaj izrazito nepotvrđen izvještaj je navodno dovoljno da se europskim prijevoznicima sve radili u uzrujanost, ljuti što, među ostalim, korisnicima nikada ne bi trebao zapravo interakciju s tim prijevoznicima sebe - sve radnje, uključujući aktivaciju, bi mogao biti obrađene kroz pravo App Store . Sada, za završni sloj nepotvrđen izvješća u ovom delectably spekulativne biskvit, imamo riječi iz Daily Telegraph da je Apple navodno je dao gore na ovom planu i da će nastaviti brod hardvera u Europu sa iskren do vraga SIM kartice, baš kao što je uvijek ima. Drugim riječima: nose na, ništa vidjeti ovdje.

Apple navodno napušta trebala gurati za integrirano Sims u teorijskom europskim iPhone prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 07:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boy Genius Prijavi | izvor Telegraf | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar