ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

IOS 4,2 pregleda (za ipad)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/ios-4-2-review-for-ipad/:
Ako ste ipad vlasnik, vjerojatno ste bili na iglama u posljednje vrijeme. To je zato što još u rujnu, Apple je najavio da je full-scale ažurirati tableta u OS će biti dolaze u obliku IOS 4,2 , donosi pobio novih mogućnosti uređaja. Uključeni u taj praonica popis je pravilno IOS 4-stil višezadaćnost, mape, glavne pošte poboljšanja, Game Centar integracije, Safari i poboljšanja (kao što je pronaći-u stranica teksta pretraživanja). Osim tih mogućnosti, tvrtka je touting druga dva velika promjena koji bi mogao uzrokovati značajan pomak u načinu na koji koristite svoje ipad - naime, AirPrint i svirati. Obje slike utjecati na vaš WiFi mreže, neki povezani pisača i novi Apple TV u pokušaju da tvrtke poput škriljevca manje smetnji i više kao središte vašeg digitalnog života.

Kada se ažuriranje je prvotno najavljeno, mi vas je na prohod od ranog developer beta. Iako je ovo ažuriranje će se izvaljati na iPhone i iPod touch, željeli smo da se usredotoče na ipad verziju, kao što to predstavlja veliku promjenu za platformu. Mi smo imali priliku da provedete vrijeme s konačnu verziju OS (koji je zapravo 4.2.1 sada), i staviti ga preko svojih koraka. Mi smo ažurirali naše izvorne vodič i dati gotovog proizvoda kritički jedanput, pa pročitajte na za našu punu pregled!

Galerija: IOS za 4,2 ipad


Nastaviti čitanje IOS 4,2 pregleda (za ipad)

IOS 4,2 pregleda (za ipad) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 08:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar