ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Nexaria BC2 router podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/nexaria-bc2-router-supports-iphone-tethering-for-some-reason-vi/:
Nexaria BC2 router podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video)
Tethering smartphone kako bi dobili podatke o pokretu je sjajan način da ostanu online bez vuče oko zasebna uređaja. Međutim, vuče oko zaseban uređaj isključivo u svrhu tethering telefon čini malo manje velik, posebno kada taj uređaj mora biti priključen na zid. Takva je Nexaria BC2, 802.11b/g/n router koji može biti spojen na kompatibilan iPhone (naime 3G, 3GS, i 4). Pop jedan i, uz pretpostavku da ste plaćati AT & T potreban dodatni $ 20 mjesečno, ona će početi usmjere slatko, slatko internets se da sve vaše uređaje. Izvedba naravno ovisi o jačini vaše signala, ali uzimajući par megabita dolje i jedan megabit gore su potpuno uvjerljivi i respektabilna, iako ping stope u stotinama milisekundi bi se osiguralo da neće biti stalci gore headshots kada je spojen ovako. To je tvoje za 189 dolara sada, ako ste osjećaj potrebe.

Nastaviti čitanje Nexaria BC2 ruter podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video)

Nexaria BC2 router podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 16:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar