nedjelja, 5. prosinca 2010.

X-37B spaceplane natrag na zemlju nakon 7 mjeseci špijuniranje na nas, gađanje stranaca

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/x-37b-spaceplane-back-on-earth-after-7-months-of-spying-on-us-s/:
Gledaj, ne znamo što je Air Force poslao bespilotne X-37B u svemir , ili zašto nisu nam nude vožnju, ali smo prilično sigurni što god to bilo to je bio strašan. Spaceplane je sada natrag na čvrsto tlo, i izgleda da dovršite sve svoje orbitalne ciljeva tijekom sedam mjeseci putovanja, koji su navodno uglavnom dijagnostički self-testa. Prema Man, svejedno. Ipak, mogli bismo se zakleti smo uočili neke rupe laser eksplozije i samozadovoljan, Tom Cruisian glup na X-37B, kada je mislio nitko nije bio u potrazi, što potvrđuje sve naše najgore sumnje: postoji izvanzemaljskog života, a to je totalno badass, i samo visoko obučeno prostor jahači borac može nas spasiti.

X-37B spaceplane natrag na zemlju nakon 7 mjeseci špijuniranje na nas, gađanje stranaca prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinca 2010 01:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar