nedjelja, 5. prosinca 2010.

Street View Shocker! Google plaća Dosadno par 1 dolar zbog smetanja posjeda

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/street-view-shocker-google-pays-boring-couple-1-for-trespassin/:
To je jedva iznenađenje da postoji kadar pojedinaca koji nisu previše skloni Google naizgled sveprisutan Street View flote, ali završetak ovog spora je stvarno apsurd. Natrag u 2008, Aaron i Christine Boring bili u potrazi za malo uzbuđenja, i odlučio da ga pronaći u sudnici, dvojac je tužio Google zbog smetanja posjeda na svoju imovinu dok je prikupljanje fotografija za Street View. Prema njima, Google Street View automobila ignorirao "Ne smetanja posjeda" znak posadi out front, i dok oni napomenuo da bi to sam prihvatio ispriku jednostavna pismo , nisu imali grižnje savjesti guranje za naknadu štete, kada to žele pala na gluhe uši. Isplatu? Jedan dolar. Let's to ponoviti: 100 penija. Mužjak. Jedva dovoljno da kupi krupna laž Jr. u Portland, i definitivno nije dovoljno da to učini preko puta u Vancouveru. Mi sumnjate obje strane žele staviti cijeli nered iza 'em, ali ako ste bili u potrazi za pričom dokazati da je Amerika zapravo nije tako besciljno sporno što svijet misli da su ... dobro, ovo nije to.

Street View Shocker! Google plaća Dosadno par $ 1 za smetanja posjeda prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 20:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AFP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar