nedjelja, 5. prosinca 2010.

ComScore: Android čuva chugging, BlackBerry posrne, svijet čeka Windowsi 7 Telefon's brojevi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/comscore-android-keeps-chugging-blackberry-falters-world-awai/:
U odnosu na prošli mjesec izvješću , to je više ili manje posao kao i obično u ComScore je najnoviji smartphone tržišni udio brojeva za tri mjeseca završava u listopadu, ali postoji nekoliko zanimljivih pitanja vrijedan poziv iz. Većina osobito, RIM je pad Čini se da je ubrzano - izgubili tvrdio 3,5 posto na američkom tržištu u najnovijem razdoblju u usporedbi s 2,8 posto prije, što znači da si sve do sada 35,8 posto. Naravno, to je još uvijek više nego dovoljno da ih zadrži udobno na prvo mjesto, ali to je situacija oni su idući u ištanje to preokrenuti prije ili kasnije - nadamo se s TAT pomoć . U međuvremenu, Appleov tacked na malo veći komad kolača, ali oni i dalje drži prilično stabilan, Google, u međuvremenu, nastavlja svoju stratosfere ustati, mijenjanje pravca na drugom 2,1 posto u odnosu na prošli mjesec je broj pogoditi 23,5 posto - zakidanje na Apple's petama , mi bismo reći. Najintrigantnijih priča, iako bi trebala biti Microsofta: oni su manji nego prije, na samo 9,7 posto tržišta, ali ti podaci ne uključuju Windows 7 Telefon ipak - i jasno, nitko je potražnja WinMo 6,5 prijenosnika u ove točke. Bi trebao početi da biste dobili zanimljiv u narednih mjesec ili dva na tom planu.

ComScore: Android čuva chugging, BlackBerry posrne, svijet čeka Windowsi 7 Telefon's brojevi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 19:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ComScore | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar