nedjelja, 5. prosinca 2010.

Razorfish luka DaVinci sučelje za Kinect, čini fizike cool (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish luka DaVinci sučelje za Kinect, čini fizike cool (video)
Razorfish je malo marketinga tvrtke koja je učinio neke impresivne stvari na Microsoft Surface , stvari koje svibanj ili svibanj ne imati vidio jer taj određeni brand postolja nije točno postao prijetnja globalnoj dumbtable tržištu. Jedan od Razorfish je cool stvari je tzv površinske fizike Illustrator zove DaVinci, što omogućuje korisniku škrabotine na ekranu i uključiti one doodles u kuglice, kutije, poluge, i oslonca. Sada taj kod uspješno proreći taj kod preko Kinect, kao što možete vidjeti u videu ispod, omogućavajući vam da učinite isto vrsta stvari, ali s tvoje dvije ruke lebde u zraku. Možete izazvati oblika levitiraju, stvoriti gravitacija između njih, da stvari orbiti, čak i omogućiti magnetizam koji naizmjence vuče i hurls vaš mali crteži na zaslonu. Tvrtka je rekao da se i dalje poboljšati iskustvo i možda, ako sve pitati lijepo, čak i oni će puštanje app kada oni kroz tako da možete probati za sebe.

[Hvala, Luka]

Nastaviti čitanje Razorfish luka DaVinci sučelje za Kinect, čini fizike cool (video)

Razorfish luka DaVinci sučelje za Kinect, čini fizike cool (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinca 2010 11:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Razorfish | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar