nedjelja, 5. prosinca 2010.

FTC tvrdi da je njegov razgovor s Adobe o problemu s "Bljesak kolačiće '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/ftc-says-its-talking-to-adobe-about-the-problem-with-flash-cook/:
Smo već čuli da je Federal Trade Commission je pritom za "ne pjesmu" gumb za zaustavljanje vrsta kolačića gledajući svaki vaš potez, ali to izgleda kao da se ne zaustavlja na uobičajene, nejestivi Definicija od "cookie". Govoreći na tiskovnoj konferenciji u petak, FTC predsjednik Jon «Leibowitz» također je pala, a zanimljivo malčice da je bio u razgovoru s Adobe o tome što ga opisuje kao "Flash problem." Kao Plaćeni Sadržaj izvješća, novoimenovani glavni FTC Tehnolog Ed Felten kasnije pojasnio da je problem u pitanju je zapravo tzv "Bljesak kolačiće", ili ono što Adobe opisuje kao "lokalni dijeli objekata." Kao što je objašnjeno Felten, one se također može koristiti za praćenje svrhe, ali oni obično ne utječe na privatnost kontrole u web preglednicima - Chrome je jedna iznimka. Za to je dio, Adobe kaže da je Flash lokalne zajednički predmeti nikada nisu bili dizajnirani za praćenje svrhe, te da je u više navrata osudio takve prakse - tvrtka također dodao da će podržati "bilo koje industrije inicijativu za poticanje jasne, smislene i uporni izbor u vezi on-line praćenje. "

[Slika ljubaznošću dopefly dot com ]

FTC tvrdi da je njegov razgovor s Adobe o problemu s "Bljesak kolačiće ' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 23:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Plaćeni Sadržaj | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar