nedjelja, 5. prosinca 2010.

Frontalni Koncepti 'uliti iPod nano gledati remen pobjeda imaginarnog nagrada za dizajn, naša srca

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
Do sada ste se odlučili, ako idete na korištenje Appleov iPod nano 6g kao sat. Mi očito imamo svoje osjećaje o tome, ali oni koji ne može biti smeta sa stvarnim funkcionalnost svakako bi trebao biti obličje u smjeru Frontal Koncepti. Ova australska odijelo je upravo izdao svoj prvi proizvod, a to je daleko najviše osjetno dizajniran iPod nano gledati remen do danas. Umjesto da samo petlje bend kroz uređaja stražnji isječak, uliti remen zapravo je jednostavna, neki-klik zaključavanje mehanizam da bi se digitalni sat na poziciji. Također je postavljen kako bi se omogućilo audio kabel za pokretanje gore uz ruku, te je izgrađen od polikarbonat plastike i silikona - dosta teško izdržati povremene posjete teretani. Amerikanci mogu dobiti pre-order u danas za 24,95 dolara (crne, bijele i smeđe nijanse su dostupne), s prvim pošiljke očekuje na glavi u oko dva tjedna. Vrijeme je otkucava, Santa.

Nastaviti čitanje Frontal pojmovi 'uliti iPod nano gledati remen pobjeda imaginarnog nagrada za dizajn, naša srca

Frontalni Koncepti 'uliti iPod nano gledati remen pobjeda imaginarnog nagrada za dizajn, naša srca prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinac 2010 16:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Frontal Koncepti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar