nedjelja, 5. prosinca 2010.

Google troši još nekoliko milijuna dolara, pokupi Widevine DRM softveru tvrtke

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Dva akvizicije u isto toliko dana? Reci to nije tako! Prije čak Unboxing fonetski umjetnosti , Google sada ima snapped up Seattle-based Widevine . Istina se javi, da ste vjerojatno uzimanje prednost od tvrtke tehnologija čak i bez toga nisu svjesni - to se koristi u više od 250 milijuna web povezan HDTV i streamers širom svijeta, i to prvenstveno dizajniran da onemogući piratstva pokušaja , dok omogućava potrošačima da uživaju sadržaja na širem niz uređaja. Kao i te stvari imaju tendenciju da se, ni odijelo govori cijene, ali to je prilično očito zašto El GOOG želite tvrtka kao što je ovaj u svom portfelju. Štoviše, to je smiješno da se granično Viacom je pritom žalbu kako bi jami Google kao anti-studio, pro-piratstvo čudovište, a to je potrošnja teško zarađen gotovine na DRM sloj. U svakom slučaju, Google ne uzimajući u određene planove samo još, samo navodeći svojim namjerama da zadrži Widevine's sporazumima, pružaju podršku za postojeće i buduće klijente kao i "zgrada na [tehnologiju] kako bi se poboljšala i Widevine proizvode i svoje vlastite."

Google troši još nekoliko milijuna dolara, pokupi Widevine DRM softveru tvrtke prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinca 2010 13:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Službena Google Blog , Widevine | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar