nedjelja, 5. prosinca 2010.

Viber VoIP app iPhone: 3G poziv, bez registracije, i potpuno besplatno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/viber-voip-iphone-app-3g-calling-no-registration-and-totally/:
Znate one glas minuta ste navesti na kupnju za, kao, ikad? Sada bi bilo odlično vrijeme da se ponuda "em zbogom. Niotkuda, Viber ima swooped na slomili snove Skype i svaki drugi VoIP usluga vani, i ako se ti dečki mogu doći do kritične mase, pohlepan iPhone korisnici će sigurno biti u mogućnosti kupiti mobilni plan s manje minuta. Djeluje kao što je: instalirati slobodan app na vaš iPhone, pružiti samo vaš broj telefona (ne "prijava" je potrebno), a zatim je vatra gore. Viber koristi svoje postojeće kontakt i popis favorita, a možete napraviti Viber ili standardne glasovne pozive iz app, naravno, Viber logotip pops gore pokraj bilo kontakta koji je ujedno i korisnik, što ga čini lako vidjeti tko vas može VoIP poziv za besplatno. Kao što je naša braća više na TUAW istaknuti, da je jednostavno ne uhvatiti se mogu naći - dobro, osim za one od vas računajući vaše kilobajta na AT & T je noviji, dozira podataka planovima . Poziv kvaliteta je rekao da se odličan preko 3G i WiFi, i potencijalno najbolje od svega, besplatno SMS i Android verziju i na putu. Šef o prošlosti pauzu ako vam je potrebna bilo kakve dodatne uvjerljiva, a zatim taknite da iTunes link kako biste dobili vaš download na. Dakle, AT & T, što je vrijednost propozicija na one "rollover minuta" opet?

Nastaviti čitanje Viber VoIP app iPhone: 3G poziv, bez registracije, i potpuno besplatno

Viber VoIP app iPhone: 3G poziv, bez registracije, i potpuno besplatno prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinac 2010 22:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor Viber , iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar