nedjelja, 5. prosinca 2010.

Kaleidescape releases Kino jedan DVD film poslužitelj, apelira na buff dijete filmskom setu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/kaleidescape-releases-cinema-one-dvd-movie-server-appeals-to-th/:
Unatoč pravne urnebes u vezi s njezinom DVD kopiranja prakse, Kaleidescape još uvijek je ispuštanje high-end poslužitelja medijima osmišljen kako bi ste bogati (i sada njihova mrijeste) od gnjavaže otvaranja filma okvir. Kino Jedan je svoje najnovije i većinu pristupačne stvaranja do danas, ali još uvijek troškovi težak 4.999 dolara. Za veći dio, server je samo zamjena za jeftinije 2009's mini sustava , koji može spremiti do 225 DVD-a ili 2500 CD-a za brzi pristup. Također sportski isti besplatne postava, ali dodaje novi nabora u obliku jare-friendly mogućnosti. Naime, junior daljinski je uključeno u dodatak na standardnu verziju, koja pokreće pojednostavljen sustav UI bilo da se koristi. Dok smo svi za malu djecu bitak u mogućnosti to bdjeti njihov ljubimac sadržaj previše, po ovoj cijeni mi bismo radije vidjeli podršku za Blu-zrake i usudio se reći Netflix streaming. Onda opet, nismo u najboljoj poziciji da sudim vrijednost digitalnih babysitter. Za više snimaka od kiddo UI i daljinski check out galeriji ispod, inače Pročitajte cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kaleidescape releases Kino jedan DVD film poslužitelj, žalbe na film buff dijete postavljen

Kaleidescape releases Kino jedan DVD film poslužitelj, žalbe na film buff dijete postavljen prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinac 2010 10:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Kaleidescape | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar