nedjelja, 5. prosinca 2010.

Seagate je navodno odbio ponudu za preuzimanje od Western Digital

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/seagate-reportedly-turned-down-takeover-bid-from-western-digital/:
File ovaj pod industrija mijenja spajanja koje nikad nisu bile - Bloomberg je izvještavanje da Seagate odbio ponudu za preuzimanje od suparnika Western Digital je u listopadu, koji bi stvorio hard disk tvrtka patuljak svim drugima. Prema "dvije osobe sa znanjem o tome," Western Digital je bio spreman ponuditi onoliko koliko deset do pedeset posto više nego konkurentnih preuzimanje prijedlog od TPG Capital, koji je već stavio više od 7,5 milijarde dolara na stolu za Seagate. Kao što ste mogli očekivati, međutim, Svojom veličinom spajanja je navodno bio u velikoj mjeri odgovoran za njegovo odbijanje. Ne samo da bi ga stvorio veliku količinu proizvoda preklapaju i vjerojatno dovelo do brojnih upravljanje odstupanja, ali to bi gotovo sigurno s kojima se suočavaju neke prilično značajan antitrust prepreke. Naravno, ni tvrtka zapravo komentirajući pitanje sebi i, za sada barem, to izgleda kao Seagate je sadržaj s njom ide sama.

Seagate je navodno odbio ponudu za preuzimanje od Western Digital prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinac 2010 07:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar