nedjelja, 5. prosinca 2010.

Thrustmaster teases T500RS volan, nove službene perifernih za Gran Turismo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/thrustmaster-teases-t500rs-steering-wheel-the-new-official-peri/:
Thrustmaster teases T500RS volan, nove službene perifernih za Gran Turismo
GT5 je konačno, napokon out, ali zapanjujuće se čini da su tukli svojoj službenoj volanom na tržištu. Već dugo vremena Logitech je zadržao čast zgrade kotač koji provodi Gran Turismo marke, i doista njegova Driving Force GT je još uvijek prvi kotač u GT5 opcije. No, Thrustmaster Čini se da je osigurana licenca za franšize i sada je zgrada kotač zove T500RS koji, ako idete Thrustmaster.com, možete dobiti brzo zavirite - ili možete jednostavno pogledati na screengrab gore. Kotača obećanja bez premca točnost i ono što izgleda da se ista vrsta magnetskih senzora tehnologije koja se koristi u tvrtki nadmoćno debeo HOTAS Warthog kontroler. Glasine kažu da će nositi sličnu cijenu, također, nevjerojatnih 500 $ MSRP bez dodatnog H-uzorak radnik i, iako naši pokušaji da potvrdite sve su shooed daleko kao i toliko fruitflies, da smo bili obećali više informacija koje dolaze na CES .

Thrustmaster teases T500RS volan, nove službene perifernih za Gran Turismo prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinac 2010 05:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Thrustmaster | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar