petak, 3. prosinca 2010.

Wheeme masaža robota pita gdje ga boli otjerati bol

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/wheeme-massage-robot-asks-where-it-hurts-to-drive-away-the-pain/:

Bivši izraelski elektronike i obrana inženjeri neće biti prva grupa ljudi mi bismo klin na skok u Massager biz robota , ali to je točno tko stoji iza Wheeme iz DreamBots inc. Prema firme o stranici, Wheeme je razvijen da zadovolji "povećane potražnje za pametne proizvodima koje nude prirodni osjećaj miluje, opuštanja, pada u snu, pa čak i samo škakljanje." Istina da tih ciljeva, uređaj djeluje tako sporo kreće preko osobe tijelo pružiti nježnu masažu koristeći svoje meke silikonske gume "fingerettes" (aka kotačima). Specijalni senzor nagiba tehnologija osigurava da neće otpasti ili izgubiti grip dok autoindustrije bilo - što Wheeme majstor u trgovinu - barem za kupce ležećem položaju. Službeno taj rover će se početi isporučivati u proljeće 2011, ali pre-naručivanje uređaj koji košta 49 $ plus shipping će jamčiti da ne propustite na bilo voziti po dobroti. Za prikaz Wheeme ide na posao, a usko izbjegavanje sudara, check out ugrađen video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Wheeme masaža robota pita gdje ga boli otjerati bol

Wheeme masaža robota pita gdje ga boli otjerati bol prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinac 2010 02:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Spectrum.ieee.org , Engadget Njemački | izvor Dreambots.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar