petak, 3. prosinca 2010.

FTC želi boriti kolačiće za praćenje s ostalim kolačiće, napraviti ukusne slatke ratovanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/ftc-wants-to-fight-tracking-cookies-with-other-cookies-create-d/:
FTC želi kolačić za praćenje koji onemogućuje druge kolačiće za praćenje, da se bore s vatrom požara
Nismo sigurni da borbe s vatrom požara zapravo radi izvan metaforički carstvo, ali ne dopustite nam reći FTC kako to učiniti svojim stvar. Savezni tijelo, koje je nedavno izjavio Google " to je sve dobro "nakon što je tvrtka ispričao za krađu nečijih osobnih Infos , sada je molba za socijalne umrežavanje sučelja i web-preglednik programeri stvoriti neku vrstu "ne track" kolačić sustava. Ako ovaj kolačić je bio prisutan web stranice ne bi hvatanje korisnika pregledavanje navika i ne dostavi prilagođene oglase, kolačić da bi se stvorio i omogućen jednostavan preglednik gumb. Od sada FTC ne nalažu ništa, ali je dostaviti ovo pasivno-agresivno prijetnja:
S obzirom na "ne pratiti, 'dajemo tvrtke malo vremena, no željeli bismo vidjeti ih raditi puno brže u izradi izbor potrošača puno lakše.
Tako da imate to: početi igrati lijepo, tvrtke ili FTC eventualno može nešto učiniti. U međuvremenu, mi eventualno može jesti slatko gleda medenjak čovjek u sredini gore. On je svakako izgleda ukusno.

[Slika ljubaznošću Fagles ]

FTC želi boriti kolačiće za praćenje s ostalim kolačiće, napraviti ukusne slatke ratovanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinac 2010 08:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ars Technica | izvor FTC | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar