petak, 3. prosinca 2010.

PhoneSuit je Primo Power Core tereti Vašu ipad, BlackBerry, i ljepušan velik dio sve ostalo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/phonesuits-primo-power-core-charges-your-ipad-blackberry-and/:
PowerSuit je nijedan stranac za reload-i-benzinskoj postaji areni , a samo nekoliko mjeseci nakon najavljujući iz Primo baterije Cube , uz ovo dolazi: Primo Power Core. Za sve namjere i svrhe, to je iPhone veličine baterije, i to samo tako dogodi da se u potpunosti sposoban za punjenje vašeg iPhone ili iPod Touch. Za razliku od ogromne većine alternative, međutim, ovaj 8200mAh paket također može pomladiti ipad, da ne spominjem bogatstvo Android smartphone, tvoja mama je BlackBerry, nekoliko neimenovanih netbooks (yeah, ozbiljno!) I praktički bilo koji drugi ručni gadget koji može biti juiced putem USB priključka. Tvrtka baca u izobilje savjeta za raspon od "popularnih" uređaja, iako visoke izlučivalo uređaje kao što su netbooks će morati iskoristiti 12V luke. Tu je vanjski LED naplatiti metar kako biste na istom nivou koliko snage ostaje, a to može biti na čelu do čarapa kod vas u zamjenu za 99,95 dolara.

Nastaviti čitanje PhoneSuit je Primo Power Core tereti Vašu ipad, BlackBerry, i ljepušan velik dio sve ostalo

PhoneSuit je Primo Power Core tereti Vašu ipad, BlackBerry, i ljepušan velik dio sve ostalo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 07:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PowerSuit | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar